GIGANTES

Over ons

b. 1986, HK.

 
 

Jong, maar met ervaring

Wie “Gigantes” zegt, denkt vast ook aan Giant, het bedrijf dat we samen oprichtten in december 2010. Wij, Gino en Jan, kennen elkaar sedert de restauratie van de Vismijn in Gent en Het Godshuis in Sint-Laureins. In opdracht van bedrijven en privé-personen behartigen we de coördinatie van totaalprojecten in renovatie en nieuwbouw. Sinds enkele jaren kreeg Giant een logisch vervolg: Gigantes. Samen met Hans Van Erum (Secure!ink) leggen we ons nu ook toe op projectontwikkeling, de coördinatie van bouwprojecten in eigen beheer.

Onze passie: kwaliteit

Een voorliefde voor oude (bedrijfs) gebouwen, gebouwen met een ziel, dat is de passie die we met zijn allen delen. Bescherming is voor ons belangrijk. Een site herstellen met eerbied en respect, en toch zorgen voor modern en aangenaam comfort, de perfecte mix tussen oud en nieuw, dat is wat we nastreven. Meer dan de prijs, is de kwaliteit en de hoogwaardige afwerking voor ons van belang.

Onze passie: duurzaamheid

Wat we opleveren moet duurzaam opnieuw de tijd doorstaan. En die duurzaamheid is voor ons een heilig goed. Vandaar ook willen we ons inspannen voor energiezuinigheid, zoals BEN- woonruimtes, een must in een tijd van schaarser wordende klassieke energiebronnen.

Waar we trots op zijn: onze projecten

Voor het project "Lesko" in Kwatrecht renoveren we binnenkort een oud postgebouw, gebouwd ten tijde van Koning Leopold II. Later werd het een meubelmakerij, waar zetels werden gestoffeerd. Onze filosofie getrouw, wordt het een mooie mengeling van oud en nieuw, met renovatie en herbestemming van het oude koetshuis én met de bouw van moderne lofts, appartementen en bedrijfskantoren.

Ook het project "Eylenbosch" in Schepdaal (Dilbeek) werd ons toevertrouwd. We staan in voor de grondige omvorming van de oude brouwerijgebouwen tot appartementen, lofts en commerciële ruimtes rond een centraal binnenplein met ondergrondse parkingplaatsen en een fietsenstalling. In 2021 kan de gemeente Dilbeek bogen op een bijzondere en hernieuwde woon-en werkplek met grote uitstraling.